Специализирани пристанищни и транспортни услуги

Нашите услуги

Изцяло съобразени с нуждите на клиента

Пристанищна спедиция на товари

Имаме богат опит в пристанищната спедиция и организирането на товаро-разтоварни операции. Предлагаме бързо и ефективно митническо освобождаване на товари по внос, износ и транзит.

Митническо представителство

Фирмата има богат опит в митническото освобождаване на стоки. Независимо дали се нуждаете от съвет относно определен митнически режим или от помощ по отношение на най-добрите условия за доставка във вашата сделка, ние имаме отговорите.

Корабно и линейно агентиране

Сий Линк е една от водещите корабни агенции не само в Бургас, но и в цялата страна, добре позната и уважавана и в чужбина. Обработваме кораби от всякакъв тип - кораби за генерални товари, танкери, специализирани кораби, круизни кораби, военни кораби.

Корабен мениджмънт, брокераж и чартъринг

Oсъществяваме корабен мениджмънт, поемаме и всички отговорности по допълнителните дейности, свързани с корабния чартъринг и брокераж, като непрекъснато следим за стриктното изпълнение на чартъра.

Корабно снабяване

Сий Линк Шипинг е Вашият надежден партньор в снабдяването на плавателни съдове. Предлагаме непрекъснат сервиз – 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

Ангажимент на компанията

Поемаме ангажимента да се грижим за вашите товари, за да достигнат до вас безопасно, бързо и навреме.