Услуги - Корабно и линейно агентиране

Корабно и линейно агентиране


Корабно и линейно агентиране

Сий Линк е една от водещите корабни агенции не само в Бургас, но и в цялата страна, добре позната и уважавана и в чужбина. Обработваме кораби от всякакъв тип – кораби за генерални товари, танкери, специализирани кораби, круизни кораби, военни кораби. През годините компанията обслужва линейни кораби на едни от най-големите контейнерни превозвачи – Mediterranean Shipping Company S.A., Happag Lloyd A.G., Evergreen Marine Corp., Lloyd Triestino di Navigazione.

В сектора за превоз на нефтопродукти наши клиенти са Volgotanker Plc. , Русия, BEST Plc., Русия, Transpetrovolga Plc., Русия - компании, притежаващи значителен танкерен флот.

Дългогодишният опит на екипа на фирмата, детайлното познаване на нормативната база и изградените конструктивни взаимоотношения с пристанищните оператори, пилотски, буксирни, снабдителски фирми и държавни институции гарантират високо ниво на обслужване и са основен фактор, спомагащ за намаляване на времето за обработка и престой на корабите в пристанището, а с това и за значително намаляване на разходите на нашите клиенти.

Нашата всеотдайност и индивидуален подход към нуждите на всеки отделен клиент са основното ни предимство и същевременно гаранция за успех на нашите клиенти и партньори.  Десетки корабопритежатели и товародатели намират в наше лице надежден и лоялен партньор за посрещане на своите транспортни предизвикателства. Това доверие намира своето измерение в броя на обслужваните от нас кораби в пристанищата на Бургас и Варна, който на годишна база достига цифрата 200...


Защо да ни се доверите?

  • Защото нашата основна цел е гарантиране успеха на нашите клиенти и партньори;
  • Защото нашето верую е коректното и професионално отношение към всеки наш клиент;
  • Защото разполагаме с екип от опитни професионалисти – корабни агенти, които са на разположение по всяко време на денонощието, седем дни в седмицата;
  • Защото прилагаме индивидуален подход спрямо нуждите на всеки един клиент;
  • Защото решаваме поставените задачи с безкомпромисна отдаденост и внимание и към най-дребния детайл;
  • Защото сме екип от всеотдайни професионалисти и в това се крие нашата сила.
Корабно и линейно агентиране

Нашите клиенти