Защо Сий Линк Шипинг ООД?

Кои сме ние

"Сий Линк Шипинг" ООД гр. Бургас е компания, основана през 1992 г. Основната ни цел при създаването ѝ бе тя да се утвърди като компания, специализирана в линейното агентиране, контейнерни операции, логистика и представителство. За да постигнем това, от самото начало насочихме усилията си към създаването на екип от обучени кадри, което да ни даде възможност да осъществяваме всички дейности, присъщи на такъв род компании.

Всички служители на компанията са високообразовани млади хора с отлични комуникативни способности, добре запознати с транспортния бизнес, добре ориентиращи се в състоянието на пазара и икономическата ситуация. Те са на разположение на клиентите 24 часа в денонощие.

"Сий Линк Шипинг" ООД е член на BIMCO от 1998 г. - BIMCO Reg. No. 118635 и на Българска Асоциация на Корабните Брокери и Агенти. Фирмата е между основателите на Бургаска Морска Асоциация и е сред най-големите транспортни компании в Бургас, както и една от най-уважаваните фирми от бранша в България.

За нас
За нас

нашата мисия

Като водеща в международния траспорт и спедиция компания ние осигуряваме на нашите клиенти работещи и ефективни решения на техните транспортни проблеми. Предлагаме пълна гама услуги, удовлетворяващи, всички изисквания на клиентите и спомагащи за свеждане до минимум на разходите им.

Нашите цели

Удовлетворяване на всички изисквания на клиента

Персонално отношение

Персонално отношение

Уважението и персоналното отношение към нашите клиенти е основна ценност в компанията.

Високо качеството

Високо качеството

Високото качеството на предлаганите от нас услуги е наш основен приоритет.

Минимум разходи

Минимум разходи

Изработваме транспортни схеми, свеждащи до минимум разходи за нашите клиенти.

Перфектно изпълнение

Перфектно изпълнение

Гордеем се с перфекционизма си при решаването на всяка поставена задача.

Богат опит

Богат опит

Отличаваме се с богат опит и умения, присъщи на лидери в бранша.

Транспортни решения

Транспортни решения

Богатият ни опит ни дава възможност да предлагаме ефективни решения на транспортните проблеми.

Доверете се на нашите знание, опит и професионализъм

Ние познаваме добре транспортния бизнес, митническите процедури и пристанищните дейности. Знаем и колко е важно да сме на разположение на нашите клиенти 24 часа в денонощие. Не се колебайте да ни изпратите запитване за транспорта и обработката на вашия товар.

Изпратете запитване